dijous, 5 d’abril del 2012

BLACK - MONT RUBÍ 2011.

Vi: BLACK.
Any: 2011.
% Alcohol: 14%.
Raïm: 60% Garnatxa, 40% raïms procedents de vinyes experimentals.
Productor: HMR mont rubí.
DO/Zona: DO Penedès.
Producció limitada a 3.642 ampolles.
Examen visual: Purpura i intens. 
Examen olfactiu: Aroma a fruites vermelles, recorda als làctics de maduixes.
Examen gustatiu: en boca recorda l'aroma i es mostren notes de mora.
Conclusió: un jove amb força i caràcter.


Maridatge:
@menjar_ "Ous ferrats amb tòfona, foie i blat de moro torrat"
@llegir_ "El perfum" - Patrick Suskind
“El año empezó con el torrente amarillo de las casias, con jacintos, violetas y narcóticos narcisos… El perfume que hacía un año se derramaba en sutiles gotas y salpicaduras era ahora un fragrante río ligeramente pastoso que refulgía con mil colores y aun así los unía sin desperdiciarlos”
Patrick Suskind
@***
..12
Black - mont rubí 2011.

1 comentari:

Joaquim Vallhonrat ha dit...

Cal comentar, perque crec que es important i aixó explica el seu color, aroma i gust, el fet que es un vi de fermentació carbonica.