Ampolla vista per dins un cop decantat el vi. S'observen els pòsits o sediments.
Vi: Fruit de Castell d'Age.
Any: 2004.
Any: 2004.
% Alcohol: 13%.
Raïm: Cabernet Sauvignon, Merlot i Syra.
Productor: Castell d'Age.
DO/Zona: DO Penedès.
Vi de guarda ecològic.
Regal pel dia del pare i suculent dinar pel dia de la mona.
Examen visual: color teula amb capa alta.
Examen visual: color teula amb capa alta.
Examen
olfactiu: pebrots, fruits vermells, notes balsàmiques i herbes aromàtiques.
Examen gustatiu: dens i untuós notes de torrats, fusta i pruna.
Conclusió: tants anys tapat cal oxigenar-lo bé i donar-li temps a la copa, evoluciona i millora.
Maridatge:
@menjar_
"llom estofat"
@llegir_ "El celler" - Noah Gordon.
@**
09-04-12 Castell d'Age.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada