divendres, 6 d’abril del 2012

MESTRAL 2011 - CAN SAIS

Vi: Mestral '2011.
Any: 2011.
% Alcohol: 14%.
Raïm: Malvasia de l'emporda, xarel·lo, macabeu i garnatxa blanca.
Productor: Can Sais.
DO/Zona: DO Empordà.
Una curiositat DO Empordà, limitada a 3.400 ampolles.
Examen visual: D'aparença terbola, es barrejen els tons. 
Examen olfactiu: Aromes a fruita madura i herbes, notes de regalessia de bastó i herbes aromàtiques. Examen gustatiu En boca es suau i es presenta excessívament jove amb matíssos de pera i una gran dolçor convinada amb sensasions iodades. 
Conclusió: Massa jove per fer-se gran...
Recomanació: prendre'l ben fred entre 4º i 6º

Maridatge:
@cantar_"Massa jove per fer-me gran" - Els Pets.
@menjar_Carpaccio de carbassó amb menta, fulles de roure, maduixes, rabes i cibolet (amb vinagreta d'alfabrega).
@**"
31.3.12
http://www.cellercansais.com/